Upeat kesäkukka-asetelmat Kenkäverossa

Blogiyhteistyö: Kenkävero

Tänä keväänä on Kenkäveron vanhan pappilarakennuksen eteen ilmestynyt upeat ja näyttävät kesäkukka -asetelmat. Huomasin ne jo kaukaa, ja oli pakko mennä tutkimaan niitä vähän lähemmin.

Kaariportin alla on vaaleanpunainen penkki, mikä sopii niin hyvin pappilarakennuksen vaaleanpunaiseen julkisivuun.
Kasveina näyttää olevan sinistä ja valkoista siniviuhkaa, valkoista kosmoskukkaa, vaaleanpunakukkaista ja tummalehtistä daalia sekä köynnöskaareen kiemurtelevaa sinikukkaista päivänsineä. Kun kesä etenee ja kasvit kasvavat niin nämä asetelmat tulevat olemaan sykähdyttävän upeita kukkapalloja!

Kenkäveron kesäkukka -asetelman ruukut…

Ei uskoisi ensinäkemältä, että nuo harmaat ruukut ovat käytettyjä elintarviketeollisuuden hillopurkkeja Voi vaan ihailla Kenkäveron väen kekseliäisyyttä! Metalliset hillopurkit on maalattu rakennuksen väritykseen sopiviksi. Kuulemma niihin on laitettu altakastelusäiliö, jotta kastelujen väli saadaan pidemmäksi. Muutenhan niiden kastelu kävisi jo työstä, etenkin kesähelteillä, sillä ruukkuja on paljon.
Seuraavan kerran kun käväisen Mikkelissä, aion kyllä heti mennä katsomaan, miltä nämä kesäkukka-asetelmat näyttävät.

Kenkävero on Mikkelin asuntomessujen virallinen oheiskohde.

Vinkki – kesäkukilla piha juhlakuntoon…

Jos on juhlat tulossa, ja pitäisi saada uusi piha näyttäväksi, runsaat kesäkukat pelastavat tilanteen. Kannattaa tehdä isoja kukkaryhmiä ja käyttää korkeita ruukkuja.  Nämä Kenkäveron kesäkukka-asetelmat käyvät hyvin esimerkkinä siihen.

Kesäterveisin Sari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *