Sari Weckström – blogin kirjoittaja

Olen Sari Weckström ja koulutukseltani suunnitteluhortonomi.  Pitkän linjan bloggaajana olen kirjoittanut Sarin puutarhat -blogia jo 11 vuotta. Blogi oli kolme vuotta Asuntomessujen sivustolla, ja olin silloin virallisena Asuntomessujen bloggaajana. Joten asuntomessupihat ovat minulle hyvin tuttuja ja jatkossakin kirjoitan tulevista asuntomessualueista.

Työssäni pihasuunnittelijana on monet kotipihojen haasteet ja ongelmat tulleet tutuiksi. Yritykseni on siis Puutarha Studio. Ja haluankin jakaa nyt tietoa blogin ja kurssien kautta, sillä monet näistä ongelmista on todella helppo ratkaista pienillä muutoksilla tai oikealla hoidolla.

Miksi Pihalla ja terassilla -blogi

Tämä Pihalla ja terassilla -blogi syntyi tarpeesta jakaa tietoa ja vinkkejä pihaharrastajille. Saan jatkuvasti kysymyksiä eri somekanavien kautta, ja blogissa niihin vastaaminen on paljon helpompaa. Joten siksikin tämä blogi.

Sarin puutarhat -blogi on enemmän erikoistunut luonnonmukaiseen puutarhanhoitoon, kuun vaiheisiin, fengshuihin, sisäkukkiin ja omaan pihaani.

Blogin tulevia aiheita

Joten täällä on enemmänkin pihasuunnitteluun, istuttamiseen, pihan tekoon, materiaalien valintaan, kiveyksiin, terassikukkiin yms. liittyviä aiheita.

Ja toiveita otan myös mielelläni vastaan ja koetan toteuttaa niitä parhaani mukaan.

Mistä muusta Sari Weckström kirjoittaa

Koska olen myös fengshui-konsultti, minua kiinnostaa ekologiset ratkaisut sekä ihmisen hyvää elämää tukeva ympäristö. Se aihepiiri on hyvin laaja ja mielenkiintoinen, joten siitäkin on tulossa postauksia.

Ja kuten jo mainitsin, niin otan erittäin mielelläni vastaan toiveita aiheista ja myös vinkkejä mielenkiintoisista uutuuksista.

Terveisin Sari Weckström

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *