Piano-kivi pihakiveyksenä

Kaupallinen yhteistyö: Rudus

Asuntomessuilla näkee aina uusia betonikivituotteita, kuten tämä Ruduksen Piano-kivi pihakiveyksenä kohteessa 1, Sievitalo Tunturikoivu 140.  Kiveys näyttää kivan elävältä ja samalla tyylikkään rauhalliselta. Se johtuu varmaankin siitä, että Piano-kiveys koostuu kuudesta erikokoisesta betonikivestä, joissa ovat kahta eri leveyttä. Eli kyseessä on ns. valmis betonikivilajitelma, jossa on nämä kaikki kivet pakattuna samalle lavalle. Johonkin kohteeseen riittää yksi lavallinen ja johonkin toiseen kohteeseen tarvitaan useita lavoja. Piano-kivien ladontaan on tietysti oma kuvallinen helppo ladontaohje.

Piano-kivi autopihalla ja käytävällä:


Hmm… onko kivampi ladonta näin vaakasuoraan vai kohtisuoraan kuten ensimmäisessä kuvassa. Tässä kuvassa nousin betonikivimuurin päälle, jotta saan otettua paremmin kuvan kiveyksestä. Kivet ja kivien saumat ovat suorat… kameran linssi vain vähän vääristää niitä vinoon 🙂


Autopihakiveyksen toisella reunalla on myös Paasikko-kivimuuria istuimena.


Tässä on noin 1,2 m leveä käytävä talon seinustalla. Siihen löytyy tämä valmis ladontamalli eli se on helppo latoa. Kiveyksen reunaa tukemassa on Reunakivi.

Piano-kiviä yhdistettynä muihin betonikiveyksiin:


Talon lähellä Piano-kiveystä on leikattu taitavasti kaarevaan muotoon, josta kiveys jatkuu Louhikivillä.


Kaunista ja niin ajattoman tyylikästä!
Lisää ideoita ja vinkkejä Ruduksen erilaisten betoni- ja kivituotteiden oikeanlaiseen ja kestävään käyttöön löytyy Ruduksen Kotipolku-sivustolta.

Kesäterveisin Sari

Ps. Mikkelin Asuntomessuilla on toinenkin kohde, jossa pihan kaunis kokonaisuus on tehty Ruduksen betonikivituotteilla. Eli kohteesta 30, Kastelli City 98, löytyy Tyylikäs matala muurikiveys, ja muita pihakiviä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *