Mikkelin asuntomessualueen pihat kesäkuussa

Tässä muutamia ennakkokuvia, miltä asuntomessualue näytti eilisellä pikakäynnillä. Kuten arvata saattaa, siellä näkyi paljon portaita, onhan alueella paikoitellen isot korkeuserot. Osa portaista oli puusta, osa luonnonkivestä ja osa betonikivestä. Oli muutaman askelman portaita sekä todella pitkiä ja jyrkkiä. Nämä portaat ovat kohteesta 5 Wave.


Monessa kohteessa tehtiin terasseja. Saa nähdä, kumpaa on eniten, puusta vai puukomposiitista tehtyjä.


Bongasin siellä myös ihan uuden betonikivimallin. Se on siis Wienerberger, ja väri on mustankirjava Nero. Aika jännä.


Joissakin kohteissa piha oli vielä alkutekijöissä. Tässä näyttää havupuut jo istutettu paikoilleen. Kohde 27 Villa Kuusikko

Mielenkiintoisia kasveja…

Koetin katsella, löytyisikö sieltä mielenkiintoisia kasveja.

Yhdessä alueen puistossa oli erilaisia heiniä. Onkin jännä seurata, miten ne kasvavat. Puistoalueilla näytti olevan myös koristeomenapuita, ukkomansikkaa, alppiruusuja yms.


Mitäköhän puita nämä ovat? Pihalla näkyy olevan aika isoja kiviäkin. Kohde 7 Sievitalo Villa Kotikallio

Kunttaa ja kunttaa… asuntomessualue


Kuntaa näkyi jo nyt aika paljon, ja se sopii hyvin mäntykangasmetsään. Tässä kuntan asentajat ovat selvästikin kahvitauolla, kun pohja on valmiiksi tehty ja kunttapalat odottavat vieressä.

Taidetta asuntomessualueen puistossa…

Messualueella on kaksi isoa ulkotaideteosta. Toinen on Kaarina Kaikkosen Vasten auringon siltaa Kirkonvarkaudensillan vieressä.


Ja Jan-Erik Anderssonin Gordilainen solmu asuntomessualueen keskellä Heinzenpuistossa. Huikea 14 metriä korkea teos, ympärillään alueen isot puut. Teoksen ympäristön vihertyöt olivat vielä kesken, mutta kuulemma keskelle istutetaan omenapuu. Ja ihan kuin siihen olisi tulossa vielä kiveystäkin. Teoksen takana on asuntomessutaloja.

Lisää kuvia eiliseltä käynniltä Sarin puutarhat -blogissa Ennakkokuvia Mikkelin asuntomessualueelta.
Asuntomessut Mikkelissä 14.7.-13.8.2017

Kesäisin terveisin Sari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *