Habitare 2017 – vähän pihallekin

Käväisin siis eilen Habitare 2017 messuilla ja löysin sieltä muutaman jutun pihallekin. Kuvassa on aika kiva oleskeluryhmä ja etenkin tuo pöytä näytti kätevältä. Kalusteiden alla on uutuus betonilaatta mustana. 

Uutuus mustavalkoinen betonilaatta

Ja tässä kuvassa laatta on uudella värityksellä eli mustavalkoisena. Aika hieno! Luonnossa sen väritys näkyy vielä paremmin. Kuvan Lakka Betonilaatta on tosi iso eli 70×70 cm ja 8 cm paksu. Voisin kuvitella, että se tulee suosituksi modernin ja selkeän tyylin pihoilla. Ja tietysti näin isolla laatalla maan pinnan tulee olla tasainen ja kaato vain yhteen suuntaan.

Kotimaisia liuskekiviä erilailla

Liuskemestareiden osastolla oli esillä mm. kotimaisia liuskekiviä erilaisena pintana käytettynä. Toki nämä olivat enemmän sisustukseen, mutta näistä saa hyvin ideoita myös pihalle.

Ei kyllä äkkiseltään uskoisi, että nämä ovat tosiaan kaikki liuskekiviä, ja vielä kotimaisia.

Muistatte varmaan, kun kesällä kirjoittelin liuskekiveyksen sauma-aineesta. Samalla kuin kuvasin nuo erilaiset liuskekivet, niin huomasin pöydällä värimallit siitä vdw sauma-aineesta. Kuva on vähän tumma, mutta sävyt kyllä erottaa hyvin.

Aika osuvasti joku tuli juuri silloin kysymään osastolta, onko ratkaisua vanhan kiveyksen saumoissa rehottavaan rikkaruoho-ongelmaan 😉

Lisää kuvia Habitare 2017 messuilta

Toisessa blogissani kirjoittelin jo  Signals2017 parasta messuilla. Se oli mielestäni Habitaren ehdottomasti ykkösjuttu! Ja siellä oli niin upeat kukka-asetelmat, että harvoin näkee edes messuilla.

Messuterveisin Sari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.